Tреньорът на Наполи Карло Анчелоти разкритикува футболистите на Цървена звезда, че

...
Tреньорът на Наполи Карло Анчелоти разкритикува футболистите на Цървена звезда, че
Коментари Харесай

Футболистите на Цървена звезда били професионалисти в бавенето на време

 Барса започва с безапелационна победа над ПСВ в Шампионската лига
Tреньорът на Наполи Карло Анчелоти разкритикува футболистите на Цървена звезда, че прекомерно доста са лежали на терена по време на дуела сред двата тима от Група С на Шампионската лига, който приключи 0:0. 

" Бяхме малко мудни в подаванията и допуснахме повече неточности, в сравнение с трябваше. Вярно е, че загубихме две значими точки, само че групата е доста сложна и ни остават още цели 5 мача.



Звезда са експерти в бавенето на времето, виждал съм го и преди. В последните 15 минути не се игра футбол. Не това обаче беше огромният ни проблем, просто трябваше да вкараме най-малко едно от ситуациите си.

Не ми хареса какъв брой постепенно организирахме офанзивите си, това позволяваше на бранителите на домакините бързо да се подредят ", сподели Анчелоти.

Иначе над 55 хиляди души бяха изпълнили трибуните на стадион " Райко Митич " в дебютния мач на отбора Цървена звезда в шампионата на богатите.



Още преди първия съдийски сигнал, гостите и телевизионните фенове се прехласнаха по атмосферата. Множество флагове, шумни викания и песни и впечатляваща хореография спря дъха на футболните ентусиасти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР